Jdi na obsah Jdi na menu
 


tachometr do gta san andreas

9. 9. 2007

Návod na tachometr

12.3.2007 14:53 | Admin | Návod na tachometr

Vzhledem k tomu, že někteří lidí mají problémy najít na této stránce velmi populární mód Speedmeter nebo-li Tachometr, rozhodl jsem se udělat samostatný článek.

1) Vylepšený tachometr

rehfj

Kde sehnat?

Odtud >>download - 72 Kb<<

Jak nainstalovat do hry?

fdgdsfh

Po aktivaci [*] se objeví nápis ENABLED.

Po stažení souboru spusťte "saCamHack.exe", pak samotný GTA SA. Program SaCamHack nechte stále spuštěné. Během hry pak zmáčněte * pro aktivaci programu a pokud nastoupíte do auta, tak uvidíte lepší tachometr a dokonce i zdraví auta. Jinak tenhle program je primárně určen pro změnu pohledu, takže mačkání [V] měníte pohled.

Obrázek ze hry

dsghf

Tachometr je skvělý, ale taky s ním mám problémy a ty už jsou vyřešené. Když ho zapnu a spustím hru a dám * tak se mi objeví "ENABLED" to je správně, ale někdy když jedu v nějakém prostředku tak se objeví na monitoru_viz obrázek .1.a CJ zmizí, a pak zas někdy naskočí_viz obrázek č.2. Ale já už vím jak na to:letěl jsem takhle jedno Hydrou, mám stoupání na DEL a klesání na END a nahoře na obrazovce se mi objevovalo pořád PLAYER VISIBILITY FALSE nebo PLAYER VISIBILITY TRUE a právě když dám END tak CJ zmizí a když dám END zas, tak se CJ objeví.